• QC dimiliki sepenuhnya oleh QC BIZ CONCEPT SDN BHD, sangat berpengalaman dalam pengurusan pemasaran produk berkualiti dan selamat.Kami berkemahiran tinggi dalam pemasaran Hartanah,Takaful Insuran,Pelancongan dan Pertukaran matawang antarabangsa >>>>>> Selamat maju jaya.

  • KAMI mengalu-alukan penyertaan produk anda ke dalam software QC kerana sistem ini mampu meningkatkan tahap kawalan sistem pengurusan kedai dan produk anda. Pengurusan anda akan lebih tersedia dan efisyen .

Malay English Thai

Kata Aluan Pengurus

Semoga anda semua akan mendapat kebaikan berpanjangan. 

Saya  tampilkan  QC agar menjadi perunding global  dan  badan  peneraju perluasan produk berkualiti. Kami  percaya anda semua dapat bergerak seiring dengan perkembangan terkini dalam semua bidang .Memandangkan persaingan produk rebutan  manusia amat tercabar, maka  QC perlu mengorak langkah berani  dan berhati-hati memimpin anda semua  untuk melepasi tribulasi pasaran bebas .Lantaran global kini  terdedah dengan kepungan  aneka program dan pendekatan yang meragukan . 

Waspadalah, agar kita bebas  menjalankan aktiviti  dan bekerjasama dengan semua pihak agar mendapat margin manfaat  yang tinggi. Suasana  manusia  kini  leka dengan iklan mega maka perlu ada pihak yang dapat menyedarkan masyarakat. Kita harap semua pihak sedar dan perlu mahir memindah minda agar maju dan terpimpin .

Walau kami memahami bahawa QC bukanlah suatu yang sempurna dan bukan  satu-satunya untuk semua. Cuma QC adalah sebahagian  dari syarikat yang berdaya maju dan  bersedia untuk beraksi hebat di pesada  global . 

Akhir sekali, diucapkan selamat meneruskan kehidupan demi merialisasikan matlamat kebahagian  masa depan bersama .

Sekian, terima kasih.