• QC dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputra Muslim, berpengalaman luas dalam pemasaran produk Muslim seperti kosmetik, frozen food dan produk-produk MLM.

  • Produk-produk kami dihasilkan dari tangan-tangan orang Muslim. Dijamin halal, bersih, efektif dan murah.

  • Kami mengalu-alukan perkongsian produk anda yang merangkumi penjualan software pintar QC, produk ahli, produk awam dan juga produk perkhidmatan.

Malay English Thai

Kata Aluan Pengurus

Assalamualaikum.

Dengan nama rabbi yang maha pemurah lagi maha penyayang. 

Saya  tampilkan  QC agar menjadi perunding dan  badan  peneraju perluasan produk  keluaran Muslim  Ke seluruh Ummah.  Memandangkan persaingan produk kegunaan Muslim amat tercabar, maka kita perlu mengorak langkah berani  dan berhati-hati untuk melepasi pagar pasaran yang terkepung dengan  aneka cadangan produk yang meragukan. 

Waspadalah, agar kita tidak membela dan bekerjasama dengan apa-apa yang suatu masa nanti akan menikam kita dari belakang .Ummat kini terbuai dengan apa yang ada sehingga leka untuk memindah tapak ke tempat yang lebih atas. Kita harap semua pihak sedar dan perlu  menjadi pemandu bukan sebagai penumpang dalam hal ini.

Kami memahami bahawa QC bukanlah sesuatu yang sempurna. Cuma sebahagian sumbangan yang mampu dilakukan. 

Akhir sekali, diucapkan selamat meneruskan perjuangan demi merialisasikan matlamat kebahagian bersama di dunia dan di akhirat.

Sekian, terima kasih.